Στατιστικα Blackjack

Οι περισσότεροι παίκτες δίνουν μεγάλη σημασία στα στατιστικά για μπλάκτζακ καθώς θεωρούν ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να κερδίσεις. Μην ξεχνάτε ότι οι τα μαθηματικά είναι ένας από τους πιο εξελιγμένους τρόπους για τη δημιουργία επιτυχίας σε όλα τα τυχερά παιχνίδια ιδίως σε αυτά τις τράπουλας.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σημαντικότερα από αυτα:

1.    Ποτέ μην σταματάτε στο 16 όταν ο ντίλερ εμφανίζει φιγούρα. Έχετε 61.54% πιθανότητες να χάσετε.
2.    Ο ντίλερ εμφανίζει 18 και άνω στις 57.06% των χεριών.
3.    Ακόμα και αν έχετε 18 και πάνω ο ντίλερ έχει πιθανότητες $43.25 να σας κερδίσει.
4.    Ο ντίλερ ‘καίγεται’ στο 28.36% των παρτίδων. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βγάλει 21 ακόμα και αν έχει δύσκολα φύλλα.Μην απογοητεύεστε, μείνετε ψύχραιμοι. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν.
5.    Ο παίκτης χτυπάει τα mplaktzak κάθε περίπου 20 χέρια.
6.    Η συνήθης διακύμανση των κερδών των παικτών είναι 10 με 20 φορές του πονταρίσματος. Αυτό σημαίνει ότι αν ποντάρει 10 Ευρώ θα σηκωθεί από το τραπέζι με 200 Ευρώ κέρδος. Είναι πολύ δύσκολο να τινάξετε τη μπάνκα στον αέρα.
7.    Παίζοντας σε ένα τραπέζι που χρησιμοποιεί 8 τράπουλες και έχει 6 παίκτες, εσείς θα παίξετε μόνο 12 χέρια.
8.    Τις περισσότερες φορές ο παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει 6 χέρια στη σειρά.
9.    Το συνηθέστερο φαινόμενο νικών έρχεται κάθε 2 με 3 χέρια. Το αντίστοιχο συμβαίνει και στις ήττες. Φυσικά να χάνετε συνέχεια σε ένα βράδυ θα ήταν σοφό να σταματήσετε να παίξετε άλλη μέρα.
10.    Τα 8 από τα 21 χαρτιά που λαμβάνει ένας παίκτης θα πρέπει να είναι χαμηλά. Αν ο αριθμός αυτός είναι υψηλότερος σημαίνει ότι ο παίκτης έχει μεγάλο πλεονέκτημα.